Airco / WP Ventilatie Koeltechniek Elektriciteit Sanitair Contact

 

 

 

 

Airco / WP

Genieten van het ideale comfort

Een aangenaam binnen-klimaat werkt positief op mensen.

 

 

 

Airconditioning is het behandelen van de lucht in een ruimte om zo een ideale temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid, alsook de verdeling van de lucht te verzekeren. Airconditioning is dus meer dan louter het koelen van je werk- en/of leefruimte.

 

Op het gebied van klimaatbeheersing levert en plaatst TT Clima maatwerk. Niet alleen voor winkels, kantoren en industrie, maar ook voor particulieren in de slaap- en/of woonkamer.

 

Er zijn verschillende typen airconditioners: wand-, vloer-, cassette- en kanaalmodellen. Deze zijn in verschillende capaciteiten verkrijgbaar.

Van een simpele splitunit tot uitgebreide multisystemen.

TT Clima helpt u bij de juiste keuze.

 

   

 

Warmtepompen

 

Bepaalde aircosystemen bieden u ook de mogelijkheid om een ruimte te verwarmen, we spreken dan over warmtepompen. Deze installatie geeft u temperatuur-comfort het hele jaar door. Zomer en winter.

 

De warmtepompen staan bekend om hun extreem hoog rendement en hun milieuvriendelijke karakter. Ze verwarmen doormiddel van lage temperatuur verwarming zoals vloerverwarming en radiatoren (LT). Deze vorm van verwarmen is de beste manier van verwarmen op basis van comfort en hoog rendement. Een warmtepomp levert verwarming en sanitair warm water, en zorgt in de zomer voor verkoeling.

 

 

Voorbeelden

 

 

Documentatie

 

 

Merken

 

 

Contact

Copyright © 2012  TT Clima Gebruiksvoorwaarden